sobota 30. septembra 2017

FAIRYLOOT BOX SEPTEMBER 2017 // ALL THAT SASS // UNBOXING


Čo všetko bolo v septembrovom Fairyloote? Všetko možné! Tento mesiac bol dokonca jedným z najlepších! Toto sú všetky veci, ktoré boli vnútri.


Zmes na horúcu čokoládu s tematikou Percyho Jacksona sa počas jesenných večerov určite zíde! Je jej dosť veľa a zloženie je veľmi kvalitné (iba 100% kakaový prášok, kokosový cukor, škorica a štipka soli).


Čiapka s citátom od Sarah J. Maas! "Rattle the stars" je dokonca jeden z mojich obľúbených citátov z knihy A Court of Mist and Fury. Materiál je príjemný a teplý!


Na literárne sviečky z Fairylootu sa každý mesiac teším, lebo sviečok nie je nikdy dosť! Táto od In the Wick of Time vonia ako High Warlock. Čiže Magnus Bane. Takže aj môj byt teraz vonia ako Magnus Bane. #win


Taška s citátom od Cassandry Clare (z knihy Mechanický anjel) mi padla úplne vhod, lebo je o trošku väčšia, než moja predošlá (tiež z Fairylootu). Kvalita je opäť skvelá (nie je to žiadna tenká ľanová taštička, čo by sa rozpadla po pár použitiach).


Magnetka s citátom z Harryho Pottera!


Toto nie je kniha mesiaca, ale chapter sampler - 4 kapitoly z knihy The Gentleman´s Guide to Vice and Virtue, ktorú si chcem kúpiť už odkedy vyšla, no nejako som sa k tomu nedokopala. Tak teraz aspoň môžem skúsiť, či sa mi bude páčiť.


A knihou mesiaca bola kniha Even the Darkest Stars od Heather Fawcett (samozrejme aj s podpisom!). Je to YA fantasy (ako všetky knihy z Fairylootu) a odohráva sa v horách, je plná mágie a duchov a už sa neviem dočkať, ako si ju prečítam!


Súčasťou boxu boli aj dva art printy - Thorne z Mesačných kroník (Yaaay!!!) a Lila zo série Shades of magic.


To bolo tento mesiac všetko (okrem pár reklamných letáčikov, ktoré sa mi nechcelo fotiť :D ). Budúci mesiac má tému Villanous a bude zameraný na záporákov! Bude perfektný pre fanúšikov Harryho Pottera, Sherlocka a Disney príbehov. V boxe budú tentokrát až dve knihy! Okrem knihy mesiaca sa môžeme tešiť aj na exkluzívne hardcover vydanie novej knihy od Leigh Bardugo - The Language of Thorns! 

Odoberáte nejaký knižný box? Čo hovoríte na tento?

Základné informácie o tomto boxe:
Cena: s poštovným do SR alebo ČR cca 40 eur/1000 czk
Platba: kartou online
Doba doručenia: niekoľko dní, väčšinou 4 odo dňa odoslania z Anglicka
Spôsob doručenia: Fairyloot vám donesie kuriér priamo pred dvere :3 
Čo obsahuje: čerstvo vydanú fantasy knihu (hlavne YA), väčšinou s podpisom autora a kopu knižných drobností, ktoré korešpondujú s témou

8 komentárov:

  1. Parádní unboxing :) Tenhle box je obzvláště plný samých pěkných kousků :) A kniha mě také láká :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vždy, keď je v boxe taška a sviečka, tak sa úplne teším :D Ale s Fairylootom som ešte nikdy nebola sklamaná, Owlcrate bol horší :/

      Odstrániť
  2. Ha, tak knižně laděná horká čokoláda by mě nenapadla. :D To je super! :D
    Tak ta taška vypadá úžasně!
    Na The Gentleman's Guide to Vice and Virtue jsem se hrozně těšila a nakonec jsem byla zklamaná. :/ Skoro vůbec mě to nebavilo. Po té chvále jsem čekala mnohem víc.
    Even the Darkest Stars mám ve svém hledáčku, tak snad se k tomu časem dostanu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaa škodaaa :D ja som tiež čítala zopár negatívnych recenzií, tak som rada, že to môžem takto vyskúšať predtým, než si to kúpim

      Odstrániť
  3. Páni, samé skvelé veci s tam skrývali! <3 Nakoľko sa blíži nový mesiac, uvažujem, že si to konečne objednám, aby som videla, čo všetko sa v tom nachádza. :D Tak uvidíme, hoci téma vyzerá úžasne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz budú super mesiace, aj v októbri aj v novembri majú byť až dve knihy :3

      Odstrániť
  4. Sakryš na tu knihu mám spadeno od doby co jsem si všimla, že má vyjít :) Takže tu závidím :) Musím ji už pořídit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som ju tiež strašne chcela, tak som bola rada, keď som videla, že bude vo Fairyloote :D Snáď bude dobrá!

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.